Vanuit ons hart

De collega’s bij Driven by Values zetten zich graag in om de energietransitie te versnellen. Daardoor zijn we betrokken bij uiteenlopende projecten en brachten ze samen tot een succesvol einde. Daarnaast kijken we als collega’s ook regelmatig met een andere insteek naar de klimaatuitdaging. Bijvoorbeeld door onszelf middels Climate Challenges af te vragen hoe we ook thuis de energietransitie kunnen versnellen. Dit is tegelijk een mooie manier om te laten zien hoe we één van onze kernwaarden in de praktijk brengen:

“Met een hart voor duurzaamheid zetten wij ons in voor een duurzame toekomst in zowel de werk- als de privésfeer.”

Wat is een Driven by Values Climate Challenge?
Een maand lang met alle Driven by Values collega’s onze privé impact op het klimaat minimaliseren. Dit doen we voor één specifiek onderwerp, zodat alle collega’s met hetzelfde onderwerp bezig zijn en we van elkaar kunnen leren. De periode van een maand is gekozen zodat het uitproberen van nieuw gedrag, bv. minder rundvlees eten of plastic scheiden, de tijd heeft gekregen en zo de kans groter is dat dit ook na de Challenge blijft plakken.

De motivatie voor de onderwerpen, onze ervaringen en de belangrijkste tips delen we in de blogreeks: Driven by Values Climate Challenges.

Volgende blog:
In de tweede blog wordt de impact van het eerste onderwerp dat wij hebben aangepakt nader toegelicht. Deze blog is binnenkort beschikbaar op deze website.

Meer weten?
Heeft u vragen over de Driven by Values Climate Challenges of wilt u met uw collega’s een uitdaging aangaan? Neem dan vrijblijvend contact op met onze expert Gerben Spies.

Meer weten?

Onze specialist Gerben Spies denkt graag met u mee. Neem hier vrijblijvend contact op.

+31652691528
g.spies@d-bv.nl

Reacties

Geen reacties

Dit artikel delen
LinkedIn Twitter Facebook E-mail

Gerelateerde blogartikelen

Alle posts tonen