Sinds 2007

Onze kracht

Waarom wij doen wat wij doen
Icoon
Ombuigen van de negatieve menselijke impact op aarde.
Icoon
Creëren van een energie neutrale, sociale en economisch duurzame samenleving.

Gedreven door onze waarden

Icoon
Met passie en uit verantwoordelijkheidsgevoel, zetten wij ons in voor de verduurzaming van de maatschappij.
Icoon
Door onze gedrevenheid en doorzettingsvermogen zetten wij graag die extra stap en verrassen wij de klant met producten van hoge kwaliteit.
Icoon
Met een hart voor duurzaamheid zetten wij ons in voor een duurzame toekomst in zowel de werk- als de privésfeer.
weloverwogen en daadkrachtig

Peter Mertens

Duurzaamheid is voor Peter al geruime tijd een belangrijke drijfveer die hij betrekt bij zijn werkzaamheden. Hij heeft veel kennis van financieringen en subsidies en zet die kennis in om duurzaamheidsprojecten verder te helpen. In de loop van de jaren heeft hij zich toegelegd op het mogelijk maken van “onmogelijke” projecten.

Download CV
loyaal aan duurzaam resultaat

Dennis Fokkinga

Dennis is gedreven om duurzame resultaten neer te zetten die positief bijdragen aan de leefomgeving. Hij heeft de drive om mensen in beweging te krijgen en steeds meer mensen enthousiast te maken voor de energietransitie.

Download CV
pragmatisch waardevol

Roel Teeuwen

Roel heeft jarenlange ervaring in de energiesector en zet zijn kennis, ervaring en netwerk graag in om duurzame resultaten te realiseren. Hij is een bruggenbouwer met veel ervaring in het managen van omvangrijke en complexe projecten en programma’s met veel stakeholders. Door zijn enorme inzet, inhoudelijke kennis, enthousiasme en verbindend vermogen komen mensen in beweging en worden er gedragen resultaten bereikt. Gepassioneerd draagt hij zo een steentje bij aan de energietransitie, zowel zakelijk als privé: Zijn woning is inmiddels bijna energieneutraal.

Download CV
ruimdenkend en vindingrijk

Benjamin Vanelslande

Benjamin is gepassioneerd door ecologische product- en systeeminnovatie. Hij beschikt over een brede technische achtergrond die hij combineert met zijn ervaring in duurzaam materiaalbeheer en materiaalinnovatie.

Download CV
doortastend en strategisch

Mirjam Roorda-Knape

Mirjam krijgt energie van het opzetten, coördineren en begeleiden van duurzaamheidsprojecten en het inzetten van mensen op competenties. Ze denkt in kansen en zet graag concrete stappen richting een duurzame samenleving. Door middel van samenwerking behaalt zij resultaten.

Download CV
waardecreërende realist

Lidewij Kemp

Lidewij is gespecialiseerd in het vinden van de balans tussen ambitie en haalbare realiteit. Ze maakt scherpe analyses en houdt de stip op de horizon in de gaten in complexe, multidisciplinaire trajecten. Lidewij is toegewijd en betrokken bij het verbinden van partijen en het realiseren van het gezamenlijke doel: duurzame waardecreatie. Ze is een bruggenbouwer met
gevoel voor verschillende belangen in verduurzamingstrajecten en creatief in het navigeren op ongebaande paden. Zowel intern als extern is zij vaardig in het onderhouden van productieve relaties op alle niveaus. Kortom, een proactieve doener die niet houdt van half werk.

Download CV
creatief en daadkrachtig

Gerben Spies

Gerben is creatief en daadkrachtig in zijn werk, waar hij graag een uitdaging te lijf gaat via een ongebaande weg. Hij is op zijn best in een dynamische werkomgeving waarin continu iets te leren valt. Privé zet Gerben zich al geruime tijd in voor verduurzaming, bijvoorbeeld door het plaatsen van zonnepanelen op zijn dak. Met zijn drang tot inventiviteit en grote daadkracht gaat hij ook professioneel de uitdaging van de energietransitie aan.

Download CV
loyaal en toekomstgericht

Fiona Schepers

Fiona is een proactief en integer persoon die op een enthousiaste en gedreven wijze in haar werk staat. Haar werkwijze wordt gekenmerkt door betrokkenheid en structuur. Het opzetten, coördineren en begeleiden van projecten is aan haar toevertrouwd. Fiona is de verbindende factor tussen verschillende stakeholders, waarbij communicatie centraal staat. Ze vertaalt abstracte doelstellingen graag naar concrete acties, die leiden tot duurzame waardecreatie.

Download CV
oplossingsgericht en behulpzaam

Jo Deckers

Jo is gedreven om een duurzame samenleving te realiseren door zich in te zetten voor initiatieven die zinvol zijn. Vanuit zijn brede kennis en interesse heeft hij aan een half woord genoeg om kansen voor verduurzaming aan te grijpen. Zijn oog voor de sociaal-maatschappelijke en technisch-economische aspecten van projecten resulteert in integrale oplossingen die hun doel niet missen. Hij kijkt over de grenzen van organisaties heen om ervoor te zorgen dat alle betrokkenen vertegenwoordigd zijn.

Download CV
initiatiefrijk en enthousiast

Elke Polstra

Elke heeft een frisse blik op verandermanagement en denkt daarbij in kansen. Met een financiële achtergrond is zij van mening dat een goede verandering niet alleen afhankelijk is van het financiële voordeel, maar ook van de maatschappelijke, sociale en intellectuele bijdrage.

Download CV
zakelijk creatief

Ruth Maatman

Ruth is gedreven om haar bijdrage te leveren aan een betere, leefbare wereld. In de rol van kwartiermaker is zij op haar best. Ze is creatief in het aanwenden van nieuwe oplossingen, zoals alternatieve brandstoffen waarbij de CO2 uitstoot kan worden verminderd. Hierbij verliest zij de economische haalbaarheid nooit uit het oog. Water, in de brede betekenis die verder gaat dan 'alleen blauw', heeft haar belangstelling.

Bevlogen en daadkrachtig

Roel Eerhart

Roel is gepassioneerd om een duurzamere wereld te realiseren. Een open dialoog, samenwerking en flexibiliteit spelen hierbij een belangrijke rol. Met zijn bedrijfskundige achtergrond begrijpt hij de verscheidenheid aan factoren die bij projecten komen kijken. Hij denkt graag buiten de gebaande paden en is altijd op zoek naar het leveren van meerwaarde. Middels duidelijke communicatie en afspraken zet hij zich daadkrachtig in om duurzame ideeën om te zetten in duurzaam resultaat.

Download CV
Scherpzinnig en integer

Anne Tom Pathuis

Vanuit zijn overtuigingen zet Anne Tom zich in voor het versnellen van de energietransitie. Dit doet hij door het samen zoeken naar creatieve oplossingen, waarbij zijn vermogen om het beste uit mensen te halen hem succesvol maakt. Vanuit zijn academische achtergrond in duurzame energie en commerciële ervaring kan Anne Tom uitstekend de vertaalslag maken tussen diverse stakeholders. Anne Tom is besluitvaardig, ondernemend, vastberaden en levert een verfrissende bijdrage aan het besluitvormingsproces.

Download CV
Technisch kartrekker met een groen hart

Willem van Roij

Willem is een ervaren projectleider binnen de industriesector. Hij is erg gedreven om duurzame projecten te ontwikkelen en heeft daarom de overstap gemaakt naar Driven by Values. Door zijn analytisch vermogen en organisatorisch talent weet hij projecten te laten slagen. Verduurzamen begint bij besparen en daarom benut Willem graag zijn kwaliteit om de connectie te maken tussen industriële processen en duurzaamheid.

Nauwkeurig en anticiperend

Millanie Janssen

Millanie is een onmisbare spil bij Driven by Values. Met haar uitstekende organisatorische vaardigheden zorgt zij dat Driven by Values resultaten kan leveren van hoge kwaliteit. Zij ontfermt zich over de administratieve en organisatorische zaken binnen het bedrijf, en is met haar oplossingsvermogen een cruciale factor binnen het team. Ze kenmerkt zichzelf als praktisch, ondernemend en empathisch. Met haar positieve instelling zorgt zij voor een duurzame werkomgeving voor alle collega’s.

Analytisch & Innovatief

Jean-Pierre Wolters

Jean-Pierre is een jonge geest die veel technische kennis heeft over een breed spectrum. Hij put veel energie uit zijn persoonlijke enthousiasme om de wereld te verduurzamen. Door zijn analytische skills en innovatieve denkvermogen komen er unieke en efficiënte oplossingen naar boven. Doordat Jean-Pierre een academische achtergrond heeft waar de eindgebruiker centraal staat hebben zijn projecten een geslaagd eindresultaat.

Download CV
ambitieus en resoluut

Gian Schmitz

Gian studeert Energy Engineering aan de Hogeschool Zuyd. Hij is enthousiast, sociaal en gedreven om zich proactief in te zetten bij de energietransitie. Met de kennis hiervan en de grote interesse in big-data, ziet hij het verbinden van deze twee werelden als een verrijking om zo op een efficiënte manier een duurzame samenleving te realiseren.

verrassend waardevol

Richard van Gemert

Richard is gedreven om een duurzame samenleving te creëren, zowel door middel van duurzame projecten als door het promoten van MVO. Naast zijn werk bij Driven by Values doet hij een promotieonderzoek naar de Energietransitie aan de TU Delft.

Download CV
verbindende kracht

Dave Fokkinga

Dave focust zich op het creëren van een duurzame samenleving en is erg betrokken bij mens en milieu. Hij zet zijn expertise veel in voor landelijke en lokale energiebedrijven.

Download CV
energiek en analytisch

Theo Fens

Theo heeft veel ervaring binnen de energie- en duurzaamheidswereld en is gedreven om te verduurzamen. Ook op persoonlijk vlak probeert hij zo duurzaam mogelijk te leven. Deze ervaringen combineert hij met zijn sterke wetenschappelijke basis om mensen te inspireren.

doortastend en creatief

Zita van Aggelen

Zita kracht zit in het verbinden van mensen binnen en over vakgebieden heen, ook op inhoudelijk vlak. Zij adviseert bedrijven op gebied van omgevingsmanagement, energietransitie en omgevingswet. Door haar kennis van netbeheer in combinatie met een breed netwerk in de energiesector, kan zij op eigen (wijze) en creatief meedenken in de veranderingen die nodig zijn rondom de genoemde thema’s.

Download CV
Toekomstige DBV'er

Jij?

Ben jij een persoon gedreven door duurzaamheid? Zo, ja neem dan contact met ons op, wie weet wat we voor elkaar kunnen betekenen.