De diensten die wij leveren

Beleid & Planvorming

Driven by Values ondersteunt al meer dan 10 jaar gemeenten, provincies, netbeheerders en andere organisaties met het ontwikkelen van energievisies, energiebeleid, gedragen duurzame oplossingen en uitvoeringsprogramma’s. Met deze jarenlange ervaring kent Driven by Values als geen ander de weg in ‘oud‘ en ‘nieuw’ energieland. Samenbrengen en -houden van publieke en private partijen die elkaar nodig hebben om oplossingen mogelijk te maken is onze kracht, waarbij steeds wordt gezocht naar de win-win situatie voor alle belanghebbenden.
Lees verder

Wilt u liever teruggebeld worden?

Onze specialist Dennis Fokkinga komt graag meedenken over uw vraagstukken. Neem hiervoor vrijblijvend contact op.

Projectmanagement

Als je een klinische project-, programma- of procesmanager zoekt die het vak precies uitoefent zoals dit in het boekje staat, dan ben je bij ons aan het verkeerde adres. Uiteraard zijn wij gecertificeerde projectmanagers en passen we de theorie toe waar nodig, maar het verschil maken wij door onze inhoudelijke kennis in te zetten. Door ons begrip van de inhoud sluiten wij goed aan op de behoeften van onze opdrachtgevers en kunnen wij hen maximaal ontzorgen.
Lees verder

Wilt u liever teruggebeld worden?

Onze specialist Roel Teeuwen komt graag meedenken over uw vraagstukken. Neem hiervoor vrijblijvend contact op.

Haalbaarheid & Financien

Je hebt een duurzaam idee voor een betere wereld. Je hebt bijvoorbeeld een innovatie manier om duurzame energie op te wekken, een creatieve manier om afvalwarmte in te zetten of een visie op de verduurzaming van een gebouw of wijk. Hoe nu verder? Om je idee te realiseren moet je inzichtelijk hebben hoeveel het zal kosten. Daarnaast is het belangrijk duidelijk te hebben wat het jou, je omgeving of het milieu zal opleveren. Om dit te weten te komen heb je een business case nodig.
Lees verder

Wilt u liever teruggebeld worden?

Onze specialist Privé: Benjamin Vanelslande komt graag meedenken over uw vraagstukken. Neem hiervoor vrijblijvend contact op.

Aanbestedingen

Loopt een aanbestedingstraject langdurig? Lijkt het complex? Met de ondersteuning van Driven by Values niet. Wij hebben uitgebreide ervaring met diverse aanbestedingsprocedures, zoals Europese aanbestedingen, concurrentiegerichte dialoog en innovatiepartnerschap. Wij begeleiden bij het opstellen van documenten (leidraden en bestekken) en het formuleren van de juiste criteria, zodat een geschikte partner als winnaar uit de bus komt. Ook leveren wij juridische ondersteuning gedurende de aanbestedingsprocedure.
Lees verder

Wilt u liever teruggebeld worden?

Onze specialist Gerben Spies komt graag meedenken over uw vraagstukken. Neem hiervoor vrijblijvend contact op.

Een greep uit onze projecten

Alle projecten tonen