Driven by Values zet haar schouders onder duurzaamheidsprojecten!

Driven by Values trekt duurzame projecten van A tot Z, en dat doen we met volle overgave. Zo speelde DBV een grote rol bij de ontwikkeling van warmtebedrijf ‘Het Groene Net’: van het opstellen van de Business Case, begeleiden van de aanbesteding, ontwikkelen van een publiek-private samenwerking tussen de gemeenten en Ennatuurlijk, aanvragen van omvangrijke subsidies, het stakeholdermanagement tot en met de klantenservice en -administratie in de aanloopfase.

Klantenservice van een warmtebedrijf? Dat maakt geen deel uit van het ‘standaard’ dienstenpakket van DBV?

Klopt, maar de gemeente Sittard-Geleen (een van de initiatiefnemers van Het Groene Net) heeft onvoldoende capaciteit om het dagelijks beheer van het warmtenet gedurende de aanloopfase te dragen. Dus heeft DBV haar schouders eronder gezet en de klantenservice en -administratie van Het Groene Net de afgelopen 2 jaar voor meer dan 200 particuliere en een tiental zakelijke klanten opgezet en uitgevoerd. Het bleek geen eenvoudige opgave voor een projectmanagement- en adviesbureau om zoveel klanten tijdelijk te woord te staan.

Het slagen van de ontwikkeling van het duurzame warmtenet lag DBV echter te nauw aan het hart om de partijen hiermee te laten zitten. Klanten die bereid zijn om aan te sluiten op een toekomstig warmtenet zijn cruciaal. Deze klanten moeten vanaf het inhuizen comfortabele warmte krijgen, goed worden ondersteund en geholpen, ook als daarvoor nog geen structurele organisatie is ingericht. Gelukkig heeft DBV klantgerichtheid hoog in het vaandel, ook voor de klanten van haar klanten.

Per 1 februari 2017 heeft het inmiddels opgerichte Groene Net B.V. succesvol het stokje van DBV overgenomen, en daar zijn we trots op.

Zoekt u een echte trekker voor uw duurzaam project? Neem contact met ons op.

Meer weten?

Onze specialist Benjamin Vanelslande komt graag meedenken over uw vraagstukken. Neem hiervoor vrijblijvend contact op met onze specialist.

+31621978804
b.vanelslande@d-bv.nl
Wilt u door Benjamin Vanelslande teruggebeld worden?

Meer weten?

Onze specialist Benjamin Vanelslande komt graag meedenken over uw vraagstukken. Neem hiervoor vrijblijvend contact op met onze specialist.

+31621978804
b.vanelslande@d-bv.nl
Wilt u door Benjamin Vanelslande teruggebeld worden?

Een greep uit onze projecten

Alle projecten tonen
Wilt u ook op succesvolle wijze investeren in een duurzame toekomst? Neem vrijblijvend contact op