Energie prestatie keuring (EPK)

Heeft u als MKB onderneming de energiehuishouding op orde? Laat u verassen!

Niet elke MKB onderneming heeft inzicht in de energieprestaties van hun gebouwen. De focus ligt immers vaak op de bedrijfsprocessen. Dit is begrijpelijk, maar bij het uitvoeren van EPK scans (Energie Prestatie Keuringen) is gebleken dat een besparing mogelijk is van tot wel 30% van de energierekening. Landelijk kunnen de MKB bedrijven (ca. 200.000 ondernemingen) zorgen voor een besparing van 36 PJ als bijdrage aan de doelstellingen van het landelijk Energieakkoord.

Driven By Values heeft na het succesvol uitvoeren van een EPK-pilot in Limburg in 2015/ 2016 nu een vervolg gegeven aan het EPK project door samen met Limburgse gemeenten MKB-ondernemingen te adviseren en te ondersteunen. Bedrijven kunnen zelf een scan online invullen (doe-het-zelf) via de website van energieprestatiekeuring, of zij kunnen ondersteuning krijgen bij het invullen. Een derde optie is een maatwerk advies.

Bent u of kent u een onderneming die ook door middel van een laagdrempelige, pragmatische scan inzicht wil in de energieprestaties van gebouwen en processen? Neem dan contact met ons op.

Een greep uit onze projecten

Alle projecten tonen
Wilt u ook op succesvolle wijze investeren in een duurzame toekomst? Neem vrijblijvend contact op