Wij nodigen je uit om op vrijdagavond 11 december en zaterdag 12 december gezamenlijk met studenten, (zorg)professionals, consultants en ondernemers na te denken over de toekomst van werken en leren binnen de gezondheidszorg en hoe wij dit gaan waarderen. Dit gaan we doen in de vorm van een ‘Hackathon’ (een creatieve workshop waarbij in kleine groepjes oplossingen worden bedacht én uitgewerkt).

Evolva Group is een samenwerkingsverband tussen diverse zorg-, techniek- en onderwijsinstellingen in Limburg met als doel om werk, onderwijs en techniek met elkaar te verbinden en heeft het vooruitstrevende ‘werkplekleren 3.0′ ontwikkeld: Leren terwijl je aan het werk bent, op je eigen werkplek en met je eigen collega’s gebruik makend van moderne technologie. Deze nieuwe manier van werken en leren brengt veel veranderingen met zich mee en heeft effect op cliënten, medewerkers, managers, de sociale omgeving, et cetera.

Dit vraagt tevens om een nieuwe wijze van effectmeting: de financiële business case schiet tekort om de effecten van ‘werkplekleren 3.0’ zo volledig mogelijk weer te geven.

Gedurende deze Hackathon zullen teams bestaande uit studenten en (zorg-)professionals met verschillende achtergronden en opleidingsniveaus dus aan de slag gaan met de probleemstelling: “hoe waardeer je de effecten van werkplekleren 3.0?”.

Doe mee en win!
Gedurende deze ‘Hackathon’ word je in een groep van +/- 5 personen geplaatst, allemaal met een andere achtergrond. Hebben jullie volgens onze deskundige jury het beste/meest innovatieve idee? Dan maken jullie kans op een geldprijs tot maximaal € 100,– per persoon.

Facebook: https://www.facebook.com/events/430288597175418/

Meld je aan via: hackathon@d-bv.nl

Een greep uit onze projecten

Alle projecten tonen
Wilt u ook op succesvolle wijze investeren in een duurzame toekomst? Neem vrijblijvend contact op