Onze mensen

Driven By Values is de verbindende kracht. Wij gaan altijd energiek en opgewekt aan de slag, weloverwogen en daadkrachtig. Onze organisatie is veelzijdig en inventief. Soms pragmatisch, soms strategisch, maar altijd verhelderend en loyaal aan duurzaam resultaat. Driven By Values: verrassend waardevol.

arrow

Roel Teeuwen

pragmatisch waardevol
close
Roel is enorm gedreven om de wereld duurzamer te maken. Hij denkt vooral in kansen en heeft altijd een oplossing voor problemen. Zijn enthousiasme slaat vaak over op anderen en zo kunnen mooie projecten ontstaan. Hij focust zich voornamelijk op het snijvlak tussen energie en IT.

Expertisegebieden:
Energietransitie, IT, compliancy
arrow

Dennis Fokkinga

loyaal aan duurzaam resultaat
close
Dennis is gedreven om duurzame resultaten neer te zetten die positief bijdragen aan de leefomgeving. Hij heeft de drive om mensen in beweging te krijgen en steeds meer mensen enthousiast te maken voor de energietransitie.

Expertisegebieden:
Warmtenetten, projectmanagement
arrow

Richard van Gemert

verrassend waardevol
close
Richard is gedreven om een duurzame samenleving te creëren, zowel door middel van duurzame projecten als door het promoten van MVO. Naast zijn werk bij Driven By Values doet hij een promotieonderzoek naar de Energietransitie aan de TU Delft.

Expertisegebieden:
MVO, Biobased en circulaire economie, Energietransitie, Business cases en Strategie
arrow

Peter Mertens

weloverwogen en daadkrachtig
close
Duurzaamheid is sinds geruime tijd een belangrijke drijfveer voor Peter, die hij betrekt bij zijn werkzaamheden. Hij heeft veel kennis van financieringen en subsidies en die kennis zet hij in om duurzaamheidsprojecten verder te helpen. In de loop van jaren heeft hij zich toegelegd op het mogelijk maken van “onmogelijke” projecten.

Expertisegebieden:
Financiering en subsidies, projectontwikkeling
arrow

Mirjam Roorda-Knape

doortastend strategisch
close
Mirjam krijgt energie van het opzetten, coördineren en begeleiden van duurzaamheidsprojecten en het inzetten van mensen op competenties. Ze denkt in kansen en zet graag concrete stappen richting een duurzame samenleving. Door middel van samenwerking behaalt zij resultaten.

Expertisegebieden:
Windenergie, verduurzaming panden, Circulaire economie
arrow

John Baken

verschillig, deskundig, degelijk
close
John's persoonlijke missie is om een bijdrage te leveren aan 'duurzame ontwikkeling'. Vanuit deze optiek ondersteunt hij middelgrote bedrijven bij het ontwikkelen van visie, een onmisbare component voor succesvol ondernemen. In de kern gaat het hier om het creëren van waarde die er toe doet, die uitzicht biedt op een blijvend bestaansrecht. Daarnaast adviseert hij overheden bij het concreet vormgeven van de energietransitie.

Expertisegebieden:
Visie- en strategievorming, Waardecreatie, Duurzaamheid, Duurzame energie, Projectmanagement, Innovatiemanagement.
arrow

Stefan Lemmens

duurzaam inventief
close
Stefan is enthousiast, sociaal en gedreven om vraagstukken rondom biomassa, afval en de biobased economy om te zetten naar oplossingen. Zijn kracht ligt zowel op productniveau als op het gebied van ondersteuning bij vergunningen, bestemmingsplan(wijzigingen), de selectie van de best beschikbare techniek en de samenhang van het geheel. Zijn ervaring in de wereld van duurzame energie, biomassa en afvalmanagement combineert hij met zijn resultaat- en klantgerichte houding.

Expertisegebieden:
Biomassa, Afval, Biobased en Circulaire economie
arrow

Alexander Smit

betrouwbaar en betrokken
close
Door zijn oprechte betrokkenheid inspireert en motiveert Alexander organisaties en bedrijven om samen aan de slag te gaan met duurzaamheid. Alexander heeft een professionele en prettige werkwijze waarbij hij graag zijn kennis van innovatie en verduurzaming inzet om toegevoegde waarde te realiseren.

Expertisegebieden:
Innovatie, agro-food, stakeholdermanagement
arrow

Dave Fokkinga

verbindende kracht
close
Dave focust zich op het creëren van een duurzame samenleving en is erg betrokken bij mens en milieu. Hij zet zijn expertise veel in voor landelijke en lokale energiebedrijven.

Expertisegebieden:
Energietransitie, warmtewet
arrow

Marieke Vanthoor

daadkrachtig vernieuwend
close
Marieke is zeer enthousiast en zet zich effectief in om biobased reststromen te verwaarden. Ze is zeer goed in het vertalen van wetenschappelijke kennis en zodoende bruikbaar te maken in de praktijk.

Expertisegebieden:
Biobased Economy, Reststromen verwaarden, Microalgen, Procestechniek
arrow

Theo Fens

energiek en analytisch
close
Theo heeft veel ervaring binnen de energie- en duurzaamheidswereld en is gedreven om te verduurzamen. Ook op persoonlijk vlak probeert hij zo duurzaam mogelijk te leven. Deze ervaringen combineert hij met zijn sterke wetenschappelijke basis om zo mensen te inspireren.

Expertisegebieden:
Energietransitie en –opwekking
arrow

Rob Jacobs

analytisch en verbindend
close
Rob is gefocust om duurzame resultaten te behalen die zowel op de korte als op de lange termijn toegevoegde waarde hebben. Hij krijgt energie van het delen van kennis en het verbinden van de ‘oude’ en de ‘nieuwe’ economie. Hij werkt voornamelijk op het snijvlak van duurzaamheid en finance.

Expertisegebieden:
MVO, finance
arrow

Benjamin Vanelslande

ruimdenkend en vindingrijk
close
Benjamin is gepassioneerd door ecologische product- en systeeminnovatie. Hij beschikt over een brede technische achtergrond die hij combineert met zijn ervaring in duurzaam materiaalbeheer en materiaalinnovatie.

Expertisegebieden:
Sustainable materials management, life cycle thinking, technology driven innovation, ecodesign, additive manufactoring, LCA.
arrow

Sven Lennertz

innovatief en daadkrachtig
close
Sven is een innovatief en daadkrachtig adviseur op het gebied van duurzame energie en het verduurzamen van vastgoed. Hij richt zich hierbij op de interactie tussen eigenaren, gebruikers, de omgeving en het vastgoed en focust zowel op de maatschappelijke aspecten als op de financieel-economische aspecten.

Expertisegebieden:
BREEAM, verduurzaming vastgoed
arrow

Eric de Bruin

voortvarend oplossingsgericht
close
Eric is enthousiast en gedreven om vraagstukken rondom valorisatie van (biobased) reststromen om te zetten naar oplossingen door nieuwe innovatieve en duurzame producten te ontwikkelen. Door zijn grote netwerk in de feed , food en farma brengt hij de juiste partijen bijeen, zodat er nieuwe business kan ontstaan door een gezamenlijk ontwikkeling van producten. Zijn kracht ligt bij het verbinden van bedrijven in combinatie met de selectie van de best beschikbare technologieën. Zijn ervaring op het gebied van microbiologie, (bio)chemie en farmacie komen hierbij uitstekend van pas.

Expertisegebieden:
Creativiteit, Integriteit, Biobased economy, Proceskennis, Projectmanagement, Conceptontwikkeling, Haalbaarheidsstudies, Business modellen
arrow

Elke Polstra

initiatiefrijk enthousiast
close
Elke is werkzaam bij Driven by Values vanuit het Traineeprogramma JumpStart van Zuyd Hogeschool. Elke heeft een frisse blik op verandermanagement en denkt daarbij in kansen. Met een financiële achtergrond is zij van mening dat een goede verandering niet alleen afhankelijk is van het financiële voordeel, maar ook van de maatschappelijke, sociale en intellectuele bijdrage.

Expertisegebieden:
Finance, Business Cases, Benefit Tracking
arrow

Wouter IJzermans

doortastend energiek
close
Wouter is een veelzijdige en gedreven adviseur die een achtergrond in energiebeleid combineert met technische en juridische kennis van zaken. Communicatie staat centraal bij Wouter en hij moedigt alle partijen aan om met en van elkaar te leren en samen een stapje extra te zetten.

Expertisegebieden:
Energiebeleid, Warmtenetwerken, Communicatie, MVO.
arrow

Zita van Aggelen

doortastend, creatief pragmatisch
close
Zita kracht zit in het verbinden van mensen binnen en over vakgebieden heen, ook op inhoudelijk vlak. Zij adviseert bedrijven op gebied van omgevingsmanagement, energietransitie en omgevingswet. Door haar kennis van netbeheer in combinatie met een breed netwerk in de energiesector, kan zij op eigen (wijze) en creatief meedenken in de veranderingen die nodig zijn rondom de genoemde thema’s.

Expertisegebieden:
omgevingsmanagement, energietransitie, netbeheer, verbindingen binnen energiesector
arrow

Lidewij Kemp

waardecreërende realist
close
Lidewij is gespecialiseerd in het vinden van de balans tussen ambities en haalbare realiteit. Ze maakt scherpe analyses en houdt de stip op de horizon in de gaten in complexe, multidisciplinaire trajecten. Lidewij ziet net zo zeer een uitdaging in het vinden van concrete, pragmatische oplossingen. Ze is toegewijd en betrokken bij het verbinden van partijen en het realiseren van het gezamenlijke doel: duurzame waardecreatie. En creatief in het navigeren op ongebaande paden. Kortom een proactieve doener die niet houdt van half werk.

Expertisegebieden:
Duurzaamheid in de gebouwde omgeving, Energietransitie, MVO, Strategieontwikkeling, Procesmanagement
arrow

Ruth Maatman

zakelijk creatief
close
Ruth is gedreven om haar bijdrage te leveren aan een betere, leefbare wereld . In de rol van kwartiermaker is ze op haar best. Zij is creatief in het aanwenden van nieuwe oplossingen, zoals het aanwenden van alternatieve brandstoffen waarbij de CO2 uitstoot kan worden verminderd. Hierbij zal ze de economische haalbaarheid nooit uit het oog verliezen. Water, in de brede betekenis ( water is meer dan alleen blauw) heeft haar belangstelling.

Expertisegebieden:
Projectmanagement, Energietransitie ,Openbaar bestuur
arrow

Yvette Kox

Stagiair
close
Yvette (studie: Communication and Multimedia Design) is als stagiair aan Driven By Values verbonden. Yvette doet onderzoek naar communicatie tussen partijen die betrokken zijn bij de energietransitie.
arrow

Gian Schmitz

Stagiair
close
Gian studeert Energy Engineering aan de Hogeschool Zuyd. Hij is enthousiast, sociaal en gedreven om zich proactief in te zetten bij de energietransitie. Met de kennis hiervan en de grote interesse in big-data, ziet hij het verbinden van deze twee werelden als een verrijking. Om zo op een efficiënte manier een duurzame samenleving te realiseren.

Expertisegebieden:
energietransitie, big-data
arrow

Sander de Ruiter

Stagiair
close
Sander studeert Science, Business & Innovation aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Binnen deze studie houdt hij zich veel bezig met een duurzame toekomst. Dit staat bij hem dan ook hoog in het vaandel. Voor het afstuderen doet hij onderzoek bij Driven by Values naar hoe bedrijven het beste gestimuleerd kunnen worden om energie te besparen.

Expertisegebieden:
energietransitie, innovatie
arrow

Jij?

toekomstig dbv-er
close

Driven By Values is altijd op zoek naar nieuwe mensen die ook door waarden gedreven zijn. Denk jij een goede aanvulling te zijn op ons team? Aarzel dan niet contact met ons op te nemen.
Wilt u ook op succesvolle wijze investeren in een duurzame toekomst? Neem vrijblijvend contact op