Meer weten?

Onze specialist Jo Deckers komt graag meedenken over uw vraagstukken. Neem hiervoor vrijblijvend contact op met onze specialist.

+31611250742
j.deckers@d-bv.nl
Wilt u door Jo Deckers teruggebeld worden?

Het programma Toekomst Gericht Aansluiten (TGA) van ElaadNL heeft als doel om de doorlooptijd van het aanvraag- en realisatieproces van laadpaalaansluitingen terug te brengen naar 3 tot 6 weken. De aanleiding hiervoor is de ondersteuning die de regionale netbeheerders nodig hebben bij het probleemloos aansluiten van 1 miljoen elektrische auto’s in 2023. Het traject Standaardisatie van Netbeheerderscomponenten in Laadpalen is één van de manieren waarop doorlooptijdsverkorting wordt gerealiseerd. De prefabmontage van netbeheerderscomponenten in publieke laadpalen door laadpaal fabrikanten valt onder dit traject en is een belangrijke stap in het optimaliseren van het ketenproces.

Driven by Values zet zich in om de prefabmontage een succes te maken door bevlogen projectcoördinatie. In de eerste plaats creëert Driven by Values betrokkenheid bij het project door netbeheerders, laadpaal fabrikanten, laadpaal exploitanten en aannemers te enthousiasmeren. Bij de aangesloten netbeheerders worden mensen met kennis en expertise gezocht die draagvlak kunnen creëren binnen de eigen organisatie. Projectcoördinatie binnen TGA heeft ook een sterk inhoudelijke kant, waarbij wij zelf onderzoeken uitvoert en producten schrijft. Door met de juiste mensen samen te werken in workshops en aan beleidsstukken wordt overeenstemming bereikt onder de vlag van ElaadNL.

Eén van die resultaten is een pilot van prefabmontage van netbeheerderscomponenten in de publieke laadpalen voor één van de netbeheerdersgebieden. Door vooraf met alle ketenpartners zorgvuldig de keteninrichting, contractuele afspraken en evaluatiecriteria af te stemmen wordt de kans op een standaard prefabmontageproces vergroot. Dit resulteert in een kortere doorlooptijd, efficiëntere inzet van arbeidscapaciteit, consistente kwaliteit, betrouwbare veiligheid en verbeterde arbeidsomstandigheden. Hierdoor dragen we bij aan de versnelde adoptie van elektrische auto’s in Nederland.

Meer weten?

Onze specialist Jo Deckers komt graag meedenken over uw vraagstukken. Neem hiervoor vrijblijvend contact op met onze specialist.

+31611250742
j.deckers@d-bv.nl
Wilt u door Jo Deckers teruggebeld worden?

Een greep uit onze projecten

Alle projecten tonen