Meer weten?

Onze specialist Roel Teeuwen komt graag meedenken over uw vraagstukken. Neem hiervoor vrijblijvend contact op met onze specialist.


Wilt u door Roel Teeuwen teruggebeld worden?

Programmamanagement, projectontwikkeling en procesmanagement

Als je een “klinische” project-, programma- of procesmanager zoekt die enkel en alleen het vak uitoefent zoals dit in het boekje staat, dan ben je bij ons aan het verkeerde adres. Ja, we zijn gecertificeerde projectmanagers dus de theorie uit het boekje passen we toe waar nodig. Echter we maken het verschil doordat we ook de inhoud begrijpen en daardoor goed aansluiten op de behoeften van onze opdrachtgevers en deze kunnen ontzorgen. Wij zijn in staat hun ambities te vertalen in haalbare projecten die we met impact realiseren. Dat doen we al meer dan 10 jaar succesvol met een klanttevredenheidsscore > 8.

Opdrachtgevers kiezen voor ons omdat wij een no-nonsense mentaliteit hebben, output leveren en door onze gedrevenheid extra stappen zetten om het gewenste resultaat te bereiken. Deze manier van werken zit in onze waarden. Wij blijven meedenken en zijn flexibel inzetbaar ook in projecten waarbij veel onzekerheid is. We zijn goed in het enthousiasmeren van mensen en denken in kansen. Als onafhankelijke partij kunnen wij objectief de baten en lasten in beeld brengen en ervoor zorgen dat projecten daadwerkelijk van de grond komen.

Door onze ervaringen in verschillende projecten en de diverse expertises die we aan boord hebben kunnen we snel schakelen en processen versnellen. We hebben een uitgebreid netwerk opgebouwd met spelers in de energietransitie waardoor we partijen kunnen verbinden en goed inzicht hebben in de belangen van partijen. Naast onze ervaringen en expertises kan dit netwerk van extra toegevoegde waarde zijn voor opdrachtgevers en in projecten om de gewenste doelen te bereiken.

Meer weten?

Onze specialist Roel Teeuwen komt graag meedenken over uw vraagstukken. Neem hiervoor vrijblijvend contact op met onze specialist.


Wilt u door Roel Teeuwen teruggebeld worden?

Een greep uit onze projecten

Alle projecten tonen
Wilt u ook op succesvolle wijze investeren in een duurzame toekomst? Neem vrijblijvend contact op