Help jij ons kiezen?
Breng je stem uit

2020 was een bewogen jaar. De wereld stond op zijn kop en we hebben hier allemaal de gevolgen van mogen ervaren. Ook de DbV-ers hebben een pas op de plaats gemaakt en zich gelukkig snel weten aan te passen aan de nieuwe omstandigheden in zowel werk- als privéleven. Onze werkzaamheden in het kader van de energietransitie zijn in volle vaart voortgezet. We hebben ons ook dit jaar weer met veel passie en plezier ingezet om een zichtbare bijdrage te kunnen leveren. Een speciaal woord van dank richten wij aan onze klanten en partners voor de constructieve samenwerking. En met goede hoop op een voorspoedig(er) verloop kijken we uit naar 2021, waar we ons weer maximaal in zullen zetten voor het versnellen van de energietransitie.

Traditiegetrouw brengen wij aan het eind van het jaar een donatie uit aan enkele goede doelen. Dit jaar hebben we onderstaande drie Nederlandse goede doelen geselecteerd, waarvan we denken dat ze onze steun goed kunnen gebruiken. Onze vraag aan jou is om ons te helpen met het verdelen van onze bijdrage door je stem uit te brengen op een van deze goede doelen.

Bedankt en een voorspoedig 2021, namens de collega’s van Driven by Values

Speaker

Breng nu je stem uit op één van onderstaande goede doelen:

Logo goed doel

Plastic Soup Foundation

De tsunami van plasticsoep zo snel mogelijk stoppen! Dát is kort gezegd de missie van Plastic Soup Foundation. Lukt dat niet, dan zadelen we toekomstige generaties op met de gevolgen van een verschrikkelijke plaag.

Stem op dit goede doel
Logo goed doel

Trees For All

Wij willen een groene en gezonde aarde doorgeven. Plant een boom of compenseer CO2 en lever zo een positieve bijdrage aan het klimaat!

Stem op dit goede doel
Logo goed doel

The Pollinators

Wij zijn The Pollinators. Wij streven naar een gezonde leefomgeving voor bestuivende diersoorten. Dat is hard nodig, want in ons landschap hebben bestuivers zoals bijen en vlinders het zwaar.

Stem op dit goede doel