Help jij ons kiezen?
Breng je stem uit

Het eind van het jaar is in zicht, en daarmee ook het eind van dit decennium. Inmiddels werken we samen met onze klanten en partners al meer dan 12 jaar vol enthousiasme aan de klimaatopgave en de energietransitie. Wij danken al onze klanten en partners voor de prettige samenwerking. Gedreven door onze waarden zetten wij ons ook in 2020 weer maximaal in voor het versnellen van de energietransitie.

Traditiegetrouw doen wij aan het eind van het jaar een donatie aan goede doelen. Dit jaar hebben we drie Nederlandse goede doelen geselecteerd, waarvan we denken dat ze onze steun goed kunnen gebruiken. Onze vraag aan jou is om ons te helpen met het verdelen van onze bijdrage door je stem uit te brengen op een van deze goede doelen.

Prettige feestdagen en een duurzaam 2020!

Speaker

Breng nu je stem uit op één van onderstaande goede doelen:

Logo goed doel

Dream4Kids

Dreams4kids organiseert droomdagen voor kinderen tussen 6 en 12 jaar met een jeugdtrauma. Deze dagen zijn onderdeel van een professioneel behandelplan en dragen bij aan het zelfvertrouwen van een kind, geven moed en positieve energie om weer in de toekomst te geloven.

Stem op dit goede doel
Logo goed doel

Stichting Ambulancewens

Stichting Ambulance Wens vervult dagelijks laatste wensen van terminale patiënten die afhankelijk zijn van ambulancevervoer, begeleid door medische geschoolde vrijwilligers.

Stem op dit goede doel
Logo goed doel

Stichting De Noordzee

Stichting De Noordzee is een natuur- en milieuorganisatie die zich inzet voor bescherming en duurzaam gebruik van de Noordzee. De vier doelen die centraal staan, zijn: ruimte voor natuur, schone zee, duurzaam voedsel, en natuurvriendelijke energie.

Stem op dit goede doel