Unlock the Volt!

Ontsnap jij uit de klimaatescaperoom?

Hoe betrokken ben jij bij de energietransitie? Ontdek het zelf in deze online escaperoom en kijk hoe eenvoudig jij de verandering start. In onze klimaatescaperoom laten we het effect zien van jouw keuzes op de lange termijn. Weet jij bijvoorbeeld wat er gebeurt in 2050 als je nú de verwarming een graadje lager zet en een trui aantrekt?

In de klimaatescaperoom komen alle facetten van de energietransitie aan bod. Van de warmtetransitie tot de opwek van duurzame energie en van de impact van voeding en goederen tot duurzame mobiliteit. Met deze escaperoom helpen we gemeenten en organisaties om de betrokkenheid bij de lokale energietransitie te vergroten. In dit blog lees je alles over de lancering van de klimaatescaperoom.

Speel de online escaperoom in jouw gemeente

Wil jij de klimaatescaperoom spelen met vrienden en bekenden in jouw gemeente? Laat dan hieronder je gegevens achter. Zodra er 20 aanmeldingen zijn vanuit één gemeente, nemen wij zeker contact met hen op. Als je ook je e-mailadres achterlaat, krijg je van ons een uitnodiging als er een datum is geprikt.

Aanmeldformulier

  Ontcijfer de prijspuzzel

  Wil je de escaperoom nu al spelen met je vrienden? Los onderstaande puzzel op en stuur de oplossing naar escape@d-bv.nl. Succes!


  Wat is een escaperoom?

  Je ontsnapt uit een escaperoom door met je team en binnen de tijd een oplossing te vinden. Dit doe je door samen te werken en stapje voor stapje alle uitdagende puzzels op te lossen.

  Hoe werkt het?

  Je komt online bij elkaar met een groep deelnemers uit jouw gemeente, bijvoorbeeld op een dinsdagavond om 8 uur ‘s avonds. Je krijgt eerst de speluitleg en speelt daarna in een kleine groep de online escaperoom. Lukt het jullie binnen een uur te ontsnappen?

  Voor wie is het?

  Voor jong en oud! Veel inwoners zoals jongeren willen graag een bijdrage leveren aan de energietransitie, maar weten de juiste wegen niet te bewandelen in het lokale politieke landschap. Ook veel overheidsorganisaties willen deze inwoners betrekken, maar weten ze moeilijk te bereiken. De online escaperoom brengt deze twee groepen bij elkaar.

  Meer weten?

  Onze specialist Gerben Spies komt graag meedenken over uw vraagstukken. Neem hiervoor vrijblijvend contact met hem op.

  +31652691528
  g.spies@d-bv.nl
  Wilt u ook op succesvolle wijze investeren in een duurzame toekomst? Neem vrijblijvend contact op