Jij bent gedreven en draagt duurzaamheid een warm hart toe. Je werkt graag aan projecten die er toe doen, waar je enthousiast van wordt en waarover je met trots kunt praten. Jij zoekt een bedrijf dat dezelfde waarden nastreeft als jijzelf. Met collega’s die net zo gedreven zijn als jijzelf. Je zoekt variatie in je werk en wordt graag breed uitgedaagd op zowel technisch als bedrijfskundig vlak. Of het nu gaat om de ontwikkeling van een warmte-infrastructuur, een windenergieproject, de ontwikkeling van een zonnepark, het verduurzamen van de gebouwde omgeving of het bedenken van een energiestrategie, jij denkt: “gaaf, laat maar komen”!

Want jij hebt een hoge snapsnelheid, bent energiek en ‘eager to learn’. Bovendien ben je ondernemend en met je proactieve “getting things done” mentaliteit zet jij je maximaal in om mooie duurzame resultaten te bereiken. Je bent erg handig met excel en kunt goed overweg met geavanceerde formules, functies en VBA. Sowieso ben je wel handig met software en ben je in staat nieuwe tooling snel eigen te maken. Je kunt informatie met impact te presenteren, dus geen dikke pakken papier maar strakke visuals met een duidelijke boodschap. Of je nu in een team werkt of alleen de diepte in gaat, je kunt prima je weg vinden omdat je communicatief sterk bent en snel kunt schakelen.

Denk je na dit gelezen te hebben “interessant werkveld en dat ben ik!” dan bieden wij je:

Over Driven By Values:

Driven By Values ontwikkelt en begeleidt al meer dan 10 jaar projecten in de energietransitie.
Driven By Values staat voor “gedreven door waarden”. Onze intrinsieke motivatie putten we uit de waarden die wij nastreven:

Een leuk bedrijf, gedreven collega’s en hele mooie projecten. Daar wil jij toch bij horen?

Ben jij dan de high potential die wij zoeken? Wij zijn benieuwd wat jouw drijfveren zijn! Mail je CV en motivatiebrief naar: Peter Mertens en dan neemt Peter contact met je op.

 

Meer weten?

Onze specialist Peter Mertens komt graag meedenken over uw vraagstukken. Neem hiervoor vrijblijvend contact met hem op.

+31622054471
p.mertens@d-bv.nl
Wilt u ook op succesvolle wijze investeren in een duurzame toekomst? Neem vrijblijvend contact op