Waarom wij doen wat we doen.

 

Driven by Values draagt bij aan een energie neutrale, sociale en economisch duurzame samenleving. We buigen de negatieve menselijke impact op aarde om. Met passie en uit verantwoordelijkheidsgevoel zetten wij ons in voor de verduurzaming van de maatschappij.

Door onze gedrevenheid en doorzettingsvermogen zetten wij graag die extra stap en verrassen wij klanten met producten en diensten van hoge kwaliteit.

Met een hart voor duurzaamheid zetten wij ons in voor een duurzame toekomst in zowel de werk- als de privésfeer.

Dit zijn wij, Driven by Values.

 

Voor ons team Elektrisch Vervoer zijn wij op zoek naar een
Adviseur laadinfrastructuur (3-5 jaar relevante werkervaring)

 

Als adviseur laadinfrastructuur vertaal je samen met collega’s, opdrachtgevers en andere betrokken partijen, ambities, visies en strategieën naar beleid en concreet uitvoerbare projecten. Daarbij heb je oog voor de belangen van de omgeving, zoals burgers, ondernemers en netbeheerders.

Je bent in staat zelfstandig te werken in de rol van adviseur en projectmanager, waar nodig samen met een team. Daarnaast begeleid je minder ervaren collega’s en adviseer je het management over zaken die relevant zijn voor het team en/of van invloed zijn op het team.

Je adviseert de opdrachtgevers over de meest optimale wijze waarop projectdoelen behaald kunnen worden. Je geeft vorm aan beleid, dit doe je onder andere in relatie tot de Nationale Agenda Laadinfrastructuur (NAL) en andere sectorale plannen.

Wie zoeken we

Jij bent gedreven en draagt duurzaamheid een warm hart toe. Je werkt graag aan projecten die er toe doen, waar je enthousiast van wordt en waarover je met trots kunt praten. Jij zoekt een bedrijf dat handelt vanuit sterke waarden. Met collega’s die net zo ambitieus zijn als jijzelf.

We zoeken een collega die strategisch kan denken, innovatief is, die snel kan bijleren en ook graag wil blijven bijleren. Iemand die snel kan schakelen tussen meerdere – vaak complexe – projecten en rollen. Jij weet dat zelfontplooiing en persoonlijke groei buiten je comfortzone kunnen liggen. Je kunt omgaan met verantwoordelijkheden, bent zelfsturend, secuur en trots op je eigen werk en dat van je team. Je hebt een intrinsieke drive en werklust als het gaat om het neerzetten van resultaten. Je bent goed geïnformeerd over de ontwikkelingen in de markt. Je kunt je verplaatsen in het politieke speelveld, creëert kansen en weet het netwerk binnen je vakgebied goed te benutten en uit te breiden.

Of je nu in een team werkt of alleen de diepte in gaat: je kunt prima je weg vinden omdat je communicatief sterk bent, zowel mondeling als schriftelijk, en snel kunt schakelen. Bovendien kun je informatie die ertoe doet, omzetten in professionele en aansprekende presentaties en je kunt dit ook met impact presenteren.

Je hebt een relevante wo-opleiding of je hebt dit niveau bereikt middels werkervaring. Je hebt de afgelopen 3-5 jaar veel kennis en ervaring opgebouwd op het gebied van elektrisch vervoer en laadinfrastructuur en weet dit toe te passen bij gemeenten, netbeheerders en (semioverheid)bedrijven. Denk bijvoorbeeld aan het schrijven van beleid, het adviseren over elektrificatie van wagenparken en het ontwikkelen van kennis en inzichten.

Denk je na dit gelezen te hebben: “interessante rol en dat ben ik!” dan bieden wij je:

Ben jij de adviseur laadinfrastructuur die wij zoeken? Wij zijn benieuwd naar jouw drijfveren! Mail je CV en motivatiebrief naar: Millanie Janssen support@d-bv.nl en wij nemen contact met je op.

Een intelligentie- en een persoonlijkheidstest maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Reacties

Geen reacties

Dit artikel delen
LinkedIn Twitter Facebook E-mail

Gerelateerde blogartikelen

Alle posts tonen