Waarom wij doen wat we doen.

Het creëren van een energieneutrale, sociale en economisch duurzame samenleving. Het ombuigen van de negatieve menselijke impact op aarde. Met passie en uit verantwoordelijkheidsgevoel zetten wij ons in voor de verduurzaming van de maatschappij.

Door onze gedrevenheid en doorzettingsvermogen zetten wij graag die extra stap en verrassen wij de klant met producten en diensten van hoge kwaliteit.
Met een hart voor duurzaamheid zetten wij ons in voor een duurzame toekomst in zowel de werk- als de privésfeer.

Dit zijn wij, Driven by Values.

Voor ons team zijn wij opzoek naar een:
Junior adviseur energietransitie

Pas je studie afgerond of mogelijk al enige ervaring opgebouwd en je staat te trappelen om onze leefomgeving te verduurzamen? Dan ben je bij Driven by Values aan het juiste adres. Je bent gedreven en draagt duurzaamheid een warm hart toe. Je werkt graag aan projecten die ertoe doen, waar je enthousiast van wordt en waarover je met trots kunt praten. Jij zoekt een bedrijf dat dezelfde waarden nastreeft als jijzelf. Als junior adviseur energietransitie ga je jouw kennis en ervaringen in de energietransitie nog verder uitbreiden en inzetten in uitdagende adviesopdrachten. Je komt met nieuwe oplossingen en adviseert opdrachtgevers inhoudelijk en procesmatig bij het ontwikkelen van energietransitievraagstukken. Je geeft beleid vorm en begeleidt, ontwikkelt of evalueert de samenwerking. Of het nu gaat om de ontwikkeling van een warmtenet, een windenergieproject, een zonnepark of het bedenken van een energiestrategie… Jij denkt: “gaaf, laat maar komen!”.

Wie zoeken we

We zoeken knappe koppen met een hoge “snapsnelheid”, mensen die snel bijleren en ook graag willen blijven bijleren.  Jij weet dat zelfontplooiing en persoonlijke groei buiten je comfortzone liggen. Je wordt niet vanzelf een expert in adviseren, presenteren of projectmanagement. Je kunt omgaan met verantwoordelijkheid, je bent zelfsturend, secuur en je bent trots op je eigen werk. Je hebt een intrinsieke drive en werklust als het gaat om het neerzetten van resultaten. Of je nu in een team werkt of alleen de diepte in gaat, je kunt prima je weg vinden omdat je communicatief sterk bent, zowel mondeling als schriftelijk en snel kunt schakelen.

Je bent als geen ander in staat om hoofd- en bijzaken snel maar wel gedegen te analyseren. Je kan de informatie die ertoe doet omzetten in strakke presentaties en kunt dit met impact presenteren, of hebt het leervermogen om deze competenties je eigen te maken. Je bent dan ook erg handig met software, data en technologie en bent in staat nieuwe programma’s je snel eigen te maken.

Heb jij een afgeronde WO-opleiding binnen het werkveld van de energietransitie? En denk je na dit gelezen te hebben “interessant werkveld en dat ben ik!” dan bieden wij je:

Ben jij de junior adviseur in de energietransitie die wij zoeken? Wij zijn benieuwd wat jouw drijfveren zijn! Mail je cv en motivatiebrief naar: Millanie Janssen – support@d-bv.nl en wij nemen contact met je op.

Een intelligentie- en een persoonlijkheidstest maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

 

Meer weten?

Onze specialist Millanie Janssen denkt graag met u mee. Neem hier vrijblijvend contact op.

+31615186473
m.janssen@d-bv.nl

Reacties

Geen reacties

Comments are closed.

Dit artikel delen
LinkedIn Twitter Facebook E-mail

Gerelateerde blogartikelen

Alle posts tonen