Waarom wij doen wat we doen.

Het creëren van een energieneutrale, sociale en economisch duurzame samenleving. Het ombuigen van de negatieve menselijke impact op aarde. Met passie en uit verantwoordelijkheidsgevoel zetten wij ons in voor de verduurzaming van de maatschappij.

Door onze gedrevenheid en doorzettingsvermogen zetten wij graag die extra stap en verrassen wij de klant met producten en diensten van hoge kwaliteit.

Met een hart voor duurzaamheid zetten wij ons in voor een duurzame toekomst in zowel de werk- als de privésfeer.

Dit zijn wij, Driven by Values.

Senior Adviseur verduurzamen gebouwde omgeving

Jij bent gedreven en draagt duurzaamheid een warm hart toe. Je werkt graag aan projecten die ertoe doen, waar je enthousiast van wordt en waarover je met trots kunt praten. Jij zoekt een bedrijf dat dezelfde waarden nastreeft als jijzelf. Met collega’s die net zo gedreven zijn als jijzelf. Als senior adviseur verduurzaming gebouwde omgeving, adviseer je gemeenten en maatschappelijke organisaties op het gebied van verduurzamen van de vastgoedportefeuilles en/of grootschalige verduurzaming van woningen. Je speelt een rol in het verduurzamen van bedrijventerreinen en werkt mee aan projecten voor aardgasvrije wijken. Je benadert vastgoedvraagstukken vanuit het perspectief zowel van de gebruiker, als gemeente of eigenaar. Zowel vanuit strategisch oogpunt als een concrete aanpak. Je voert haalbaarheidsonderzoeken en portfolio-analyses uit, vanuit technische en financiële vakkennis. Je bent een verbinder in acceptatie- en veranderingsprocessen en een kei in projectmanagement. Samen met je team gebouwde omgeving houd je de ontwikkelingen in de markt nauwlettend in de gaten. Je signaleert nieuwe kansen en weet hierop in te spelen.

Wie zoeken we

We zoeken knappe koppen die strategisch kunnen denken, innovatief zijn, die snel bijleren en ook graag willen blijven bijleren. In onze wereld van werken in de energietransitie gaan ontwikkelingen snel: jij maakt je die snel eigen, of beter nog bent een frontrunner en innoveert. Je ben een expert in adviseren, presenteren en projectmanagement.

Je kunt omgaan met verantwoordelijkheid, je bent zelfsturend, secuur en je bent trots op je eigen werk. Je hebt een intrinsieke drive en werklust als het gaat om het neerzetten van resultaten. Je legt de lat hoog. Of je nu in een team werkt of alleen de diepte in gaat, je kunt prima je weg vinden omdat je flexibel en communicatief sterk bent zowel mondeling als schriftelijk en snel kunt schakelen.

Je bent als geen ander in staat om hoofd- en bijzaken te scheiden en complexe situaties snel maar wel gedegen te analyseren. Je kan de informatie die ertoe doet omzetten in professionele en aansprekende presentaties en kunt met impact presenteren.

Je beschikt over een netwerk bij gemeenten, provincies, etc. en weet dit met jouw commerciële drive verder uit te breiden.

Je hebt een relevante technische wo-opleiding of dit niveau bereikt middels werkervaring binnen het werkveld van verduurzamen gebouwde omgeving

Word jij enthousiast na het lezen van deze vacature? Wij bieden je:

Ben jij de senior adviseur verduurzamen gebouwde omgeving die wij zoeken? Wij zijn benieuwd wat jouw drijfveren zijn! Mail je CV en motivatiebrief naar: Millanie Janssen (support@d-bv.nl) en wij nemen contact met je op.

Een intelligentie- en een persoonlijkheidstest maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Reacties

Geen reacties

Dit artikel delen
LinkedIn Twitter Facebook E-mail

Gerelateerde blogartikelen

Alle posts tonen