Waarom wij doen wat we doen.

Het creëren van een energie neutrale, sociale en economisch duurzame samenleving. Het ombuigen van de negatieve menselijke impact op aarde. Met passie en uit verantwoordelijkheidsgevoel zetten wij ons in voor de verduurzaming van de maatschappij.

Door onze gedrevenheid en doorzettingsvermogen zetten wij graag die extra stap en verrassen wij de klant met producten en diensten van hoge kwaliteit.
Met een hart voor duurzaamheid zetten wij ons in voor een duurzame toekomst in zowel de werk- als de privésfeer.

Dit zijn wij, Driven by Values.

Voor ons team Duurzame Opwek zijn wij opzoek naar een:
Senior adviseur duurzame opwek.

 

Als senior adviseur duurzame opwek vertaal je samen met collega’s, opdrachtgever en andere betrokken partijen, ambities, visies en strategieën naar beleid en concreet uitvoerbare projecten. Daarbij heb je oog voor de belangen van de omgeving en kijk je integraal naar het ontwikkeltraject.

Je verricht je werk zelfstandig, in de rol van proces- en/of projectmanager en/of adviseur, in de meeste gevallen samen met je team. Daarnaast begeleid je minder ervaren collega’s en adviseer je het management over zaken die relevant zijn voor het team en/of van invloed zijn op het team.

Je adviseert de opdrachtgevers over de meest optimale wijze waarop projectdoelen behaald kunnen worden. Je geeft mede vorm aan het proces rondom het strategisch omgevingsmanagement door je te verplaatsen in de situatie van de omgeving zonder het doel van de opdrachtgever uit het oog te verliezen. Je geeft vorm aan beleid, dit doe je onder andere in relatie tot de Regionale Energiestrategieën (RES) en andere sectorale plannen.

Wie zoeken we

Jij bent gedreven en draagt duurzaamheid een warm hart toe. Je werkt graag aan projecten die er toe doen, waar je enthousiast van wordt en waarover je met trots kunt praten. Jij zoekt een bedrijf dat handelt vanuit sterke waarden. Met collega’s die net zo ambitieus zijn als jijzelf.

We zoeken een collega die snel kan schakelen tussen meerdere – vaak complexe – projecten en rollen. Iemand die graag blijft bijleren en gezien wordt als autoriteit op zijn/haar vakgebied. Jij weet dat zelfontplooiing en persoonlijke groei buiten je comfortzone kunnen liggen. Je kunt omgaan met verantwoordelijkheden, bent zelfsturend, secuur en trots op je eigen werk en dat van je team. Je hebt een intrinsieke drive en werklust als het gaat om het neerzetten van resultaten. Je bent goed geïnformeerd over de ontwikkelingen in de markt. Je kunt je verplaatsen in het politieke speelveld, creëert kansen en weet het netwerk binnen je vakgebied goed te benutten en uit te breiden.

Of je nu in een team werkt of alleen de diepte in gaat, je kunt prima je weg vinden omdat je communicatief sterk bent, zowel mondeling als schriftelijk en snel kunt schakelen.

Je hebt een relevante wo-opleiding of dit niveau bereikt middels werkervaring. Je hebt de afgelopen jaren veel kennis en ervaring opgebouwd op het gebied van de ontwikkeling van zonne- en/of windenergie. Naast het hebben van de juiste inhoudelijke kennis en ervaring, ben je als geen ander in staat om hoofd- en bijzaken van elkaar te scheiden en complexe situaties snel maar wel gedegen te analyseren. Je bent een uitstekende “communicator” en kunt goed omgaan met vele verschillende gesprekspartners op verschillende niveaus

Je kunt de informatie die ertoe doet, omzetten in professionele en aansprekende presentaties en kunt dit ook met impact presenteren.

Denk  je na dit gelezen te hebben: “interessante rol en dat ben ik!” dan bieden wij je:

Ben jij de senior adviseur duurzame opwek die wij zoeken? Wij zijn benieuwd naar jouw drijfveren! Mail je CV en motivatiebrief naar: Millanie Janssen support@d-bv.nl en wij nemen contact met je op.

Een intelligentie- en een persoonlijkheidstest maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Reacties

Geen reacties

Dit artikel delen
LinkedIn Twitter Facebook E-mail

Gerelateerde blogartikelen

Alle posts tonen